skip to Main Content
055/49 85 46 info@dmtservice.be

Ons bedrijf kent zijn oorsprong in het jaar 1972. Het is dan dat Patrick De Meuleneire beslist een eigen zaak te starten in de verkoop van fytoproducten onder de naam ‘Fyto P. De Meuleneire’. Door de sterke groei werd het bedrijf in de jaren ‘80 al snel een begrip in de Vlaamse Ardennen.

Een geleidelijke uitbreiding van het productengamma samen met een dynamische ontwikkeling zorgden al snel voor een noodzakelijke uitbreiding van de infrastructuur. In 1997 betrokken we dan ook de nieuwe bedrijfsgebouwen in de Peperstraat te Zwalm.

Sinds 1 januari 2007 is de huidige bedrijfsnaam ‘Fyto Service DMT BV’ een feit. Enkele maanden later zette zoon Emanuel zijn eerste stappen in het bedrijf. Vader en zoon leiden sindsdien het bedrijf met passie voor de landbouw en stellen keer op keer de klant centraal.

Gaandeweg werd ons team versterkt met ervaren vertegenwoordigers en een gedreven logistiek team dat tot op heden een flexibele partner is voor de land- en tuinbouw.

Begin 2017 openden wij een afhaalpunt te Pepingen om onze klanten in het Pajottenland te bedienen. Diverse sproeistoffen, bladvoedingen, silofolies en hygiëneproducten zijn er seizoensgebonden beschikbaar.

Door de constante groei van ons bedrijf begon een nieuw hoofdstuk voor onze onderneming. Vanaf begin 2021 zijn wij actief op onze nieuwe hoofdzetel (kantoren + logistiek centrum) op industrieterrein de Bruwaan te Oudenaarde.

Back To Top