skip to Main Content
055/49 85 46 info@dmtservice.be
Geslaagde Studiedag Omtrent Verdwijnen CIPC

Geslaagde studiedag omtrent verdwijnen CIPC

Op dinsdag 18 februari organiseerden we een studiedag omtrent het verdwijnen van CIPC in de aardappelsector. De opkomst was groot aangezien we maar liefst 200 landbouwers mochten verwelkomen. Op de agenda stonden enkele gastsprekers van diverse organisaties zoals Proefcentrum van de Aardappelteelt (PCA), Frans Veugen bedrijfshygiëne BV en onze dochterfirma Servida bvba.

Bedoeling van deze dag was om samen te zoeken naar duurzame oplossingen om de toekomst van onze aardappelteelt te verzekeren. Na een grondige doorlichting van de huidige situatie binnen de sector en een inschatting van de mogelijke scenario’s in de toekomst was het tijd voor een lekker middagmaal.

Na de middag was het de beurt aan onze zaakvoerder, Emanuel De Meuleneire, om de activiteiten van Servida toe te lichten. Zeer relevant uiteraard, aangezien Servida actief is in de ontsmetting van pootgoed en behandeling van aardappelen tegen het kiemen d.m.v. foggen met onze eigen apparatuur die hiervoor op maat gemaakt is. Als afsluiter van deze geslaagde dag klonken we samen met de aanwezige landbouwers op een geslaagd landbouw seizoen. Iedereen veel succes gewenst vanwege het ganse DMT team!

Back To Top